Tak over tak

TAK OVER TAK er midlertidige konstruksjoner som brukes overalt der en struktur med stort areal må monteres på kort tid. Takket være rask montering, manglende permanent tilkobling til bakken og spesielle tillatelser, brukes våre strukturer ikke bare i byggebransjen, men også innen underholdning, sport, rekreasjon og handelssektorer.

COVEX DB750 og COVEX DB500 taksystemene gir muligheten til å bygge haller og lagre, arrangere utendørsarrangementer og beskytte høyt verdsatte arkeologiske utgravninger mot destruktive påvirkninger fra atmosfæriske faktorer. Systemet kan plasseres på ethvert stillas, enten det er rammestillas eller spirstillas. Mens DB500 tillater bygging av tak over tak med en spennvidde på opptil 24 meter, utvider DB750 spennvidden til 36 meter.

Et taksystem er designet og laget av høyfast, lett aluminiumslegering, og en modulær struktur gjør det mulig å redusere produksjonskostnader og danne store områder tilpasset individuelle behov hos våre kunder.

På denne siden finner du individuelle elementer. Ta kontakt med oss for prisoverslag på disse. Eller hvis du trenger en løsning for spesifikke prosjekter, vil vi jobbe med å tilby deg en egnet takløsning.