Nedlasting

Kataloger og delelister

Her ligger våre kataloger og delelister. Ønsker du et pristilbud, ta kontakt med våre selgere på post@deltasystem-olan.no eller telefon.

For mer informasjon om Fasadestillas EURO +, Spirstillas FOX, Spirstillas R+, Trappetårn, DB500 og DB750 TAK-OVER-TAK.

FOX spirstillas

FOX er et spirstillasystem som produseres både i aluminium og stål. Dette systemet kan bygges både nedenfra og ovenfra, noe som gjør det egnet for komplekse miljøer som onshore og offshore, industri- og tungindustri.

EURO+ fasadestillas

EURO+ er et rammestillas som brukes i byggearbeid, spesielt egnet for fasade- eller malerarbeid. Systemet er enkelt å montere med utskiftbare elementer. Vi tilbyr både stillaspakker og samler individuelle sett eller separate elementer

COVEX tak over tak

COVEX DB750 og COVEX DB500 taksystemer gir muligheten til å konstruere haller og lagerbygninger, organisere utendørs arrangementer og beskytte høyverdige arkeologiske utgravninger mot destruktive påvirkninger fra atmosfæriske faktorer.

DB500 tillater konstruksjon av tak med en spennvidde på opptil 18 meter, mens DB750 kan utvides opptil 35 meter.

Et taksystem er designet og laget av høyfast, lettvekts aluminiumslegeringer, og en modulær struktur gjør det mulig å redusere produksjonskostnader og danne store områder tilpasset individuelle behovene til våre kunder.